Laget: Nikki - Ogge, Finn, Tobbe, Johannes - Pierre, Petter, Andreas C, Jocke H - Arash, Jompa

Målen: 1-0 Arash ass Andreas C
2-4 Pierre ass Jompa

Inga gula kort

Det här var väl ingen höjdare. Matchen spelades på ett extremt blåsigt Majvallen, vilket väsentligt begränsade bägge lagens försök till konstruktivt spel. För att citera Frasse så hade vi en hel del folk borta. Johan J, Jocke Ed, Eric A och Hampus är några av de som saknades allra mest.

I första halvlek spelade vi i rak motvind vilket gjorde att det mesta av spelet förlades till Pushers planhalva. Det var fruktansvärt svårt för oss att få upp bollen. Trots det gjorde Arash som för första gången startade som anfallare matchens första mål efter ca 20 min. Efter en passning av Andreas avslutade Arsh med en tåpaj a la Romario 94 tätt intill stolpen.

Björkåsen hade dock det mesta av spelet och gjorde 1-1 efter att de lyckats lirka in en av väldigt många bollar bakom vår backlinje och 1-2 efter en frispark som fick extra fart i vinden.

Känslan i paus var ändå att vi med vinden i ryggen skulle ha goda chanser att fortsätta bygga på höstsäsongens segersvit. Andra blev tyvärr ett riktigt bottennapp. Anfallarna lyckades inte få fast bollen speciellt mycket, Björkåsen vinner i princip alla närkamper och vi står och sover i markeringsspelet gång på gång på gång på gång osv. BKB gör snabbt 1-3 och 1-4. Pierres reducering efter pass snett inåt av Jompa ger tillfälligt hopp med 20 minuter kvar att spela, men Björkåsen gör omedelbart 2-5 och sedan är vi aldrig i närheten.

Men, men , en skitmatch då och då gör alla lag. Vi lägger den bakom oss och fokuserar på att avsluta säsongen på bästa sätt. Masthugget, Vrångö, Grimmered och Styrsö är ett överkomligt program och utöver det gäller det att komma på träningarna så att vi har goda minnen av säsongen när vi sitter på 40-års festen i Masthugget hus den 29/10.

3p går till Pierre som gjorde mål och stred väl 2p går till Arash som gjorde mål och stred väl
1p går till Andreas som precis som vanligt gjorde en stabil insats.

Närmast efter de var Ogge, Nikki (trots 6 insläppta mål) och Finn som var ankaret där bak.